Megmutatom hogyan használd a fényképezőgéped és segítek a gyakorlatban alkalmazni a 101 Fotótipp sorozat technikáit.

101 Fotótipp a gyakorlatban

Kedves Érdeklődő! A mini gyakorlati képzéseket ősszel folytatjuk. Nyáron viszont tájfotózás képzést tartok, amiről ezen az oldalon találsz bővebb információt. Ha gondolod, gyere el, várlak nagyon sok szeretettel!

Azt is érdemes tudni, hogy most nyáron jelenik meg negyedik kiadásban a Bevezetés a fotográfia világába című könyvem. Most még előértékesítés van, méghozzá a könyv anyagára épülő on-line tanfolyammal együtt. Ez idő alatt óriási a kedvezmény, és ráadásul két óra egyéni képzést is ajándékozok. Így mindketten jól járunk.

Addig is jó alkotást kívánok!

Mit ad neked a tippsorozat?

Tudást, amivel egyre szebb képeket tudsz készíteni. Sokan keresik a jó képek készítésének titkát. Egy laikus számára rejtély, hogy egy profi fotós hogyan képes egy átlagos témából is csodálatos fotót készíteni. Te is megtudhatod ezeket a titkokat. Szerezd meg ezt a tudást mielőbb!

Ezt egy kezdő is megérti?

Igen! Ezt a tippsorozatot teljesen kezdőknek írtam. Emberi nyelven, egyszerűen és érthetően. Azért, hogy aki még életében nem fotózott, az is könnyen elboldoguljon, és örömét lelje az alkotásban és a fényképezésben. Fejleszd a látásmódod egyszerűen, és készíts szebbnél szebb képeket!

Kinek ajánlott leginkább?

Az igényes embereknek. Azoknak, akik szeretik a szépet, szeretnének egyre jobb tartalmi és technikai minőségű képeket készíteni anélkül, hogy fotográfusnak kellene képződni. Nem ajánlott azoknak, akik azt gondolják, hogy már mindent tudnak. Ők azok, akik képtelenek a fejlődésre.

Hogyan lehet hozzájutni?

Iratkozz fel, és minden héten két tippet küldök neked emailben. Nem kell érte fizetned semmit, ez az én ajándékom neked. Annyit kérek tőled cserébe, hogy használd, és készíts szebbnél szebb fényképeket!

Szeretnék tippeket!