Megmutatom hogyan használd a fényképezőgéped és segítek a gyakorlatban alkalmazni a 101 Fotótipp sorozat technikáit.

101 Fotótipp a gyakorlatban

Idén ősszel ismét kötetlen témájú mini-tanfolyamot tartok, ahol segítek a 101 Fotótipp sorozat kompozíciós technikáit átültetni a gyakorlatba, valamint ha szeretnéd, megmutatom hogyan működik a fényképezőgéped. Elsősorban olyan résztvevőket várok, akiknek nincs különösebb jártasságuk a fényképezésben, pusztán szeretnének jobb képeket készíteni, és kiaknázni a gépük nyújtotta lehetőségeket.

2019. október 12. (szombat) • Budapest, Városliget
A tanfolyam 9-11 óráig tart, de szívesen maradok tovább is, ha erre igény van.
Részvételi díj: 5.600 Ft

A tanfolyamon való részvételnek nem feltétele a 101 Fotótipp sorozat minden egyes technikájának ismerete, de ha rendszeresen olvasod a tippeket, akkor az még nagyobb rálátást fog számodra biztosítani. A gyakorlaton nem célom meghatározni, hogy mi a legyen a téma, kérdezhetsz bármit, azonban készülök egyszerűbb feladatokkal, ami szintén kiváló segítség a tanuláshoz.

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!

Megrendelő adatai

* Erre az email címre fogom küldeni a befizetéssel és a kézbesítéssel kapcsolatos tudnivalókat. A címet ellenőrizd le, mielőtt elküldöd a megrendelést, és ha nem érkezne meg a levél, a SPAM mappát is nézd meg!

Számlázási adatok

Mit ad neked a tippsorozat?

Tudást, amivel egyre szebb képeket tudsz készíteni. Sokan keresik a jó képek készítésének titkát. Egy laikus számára rejtély, hogy egy profi fotós hogyan képes egy átlagos témából is csodálatos fotót készíteni. Te is megtudhatod ezeket a titkokat. Szerezd meg ezt a tudást mielőbb!

Ezt egy kezdő is megérti?

Igen! Ezt a tippsorozatot teljesen kezdőknek írtam. Emberi nyelven, egyszerűen és érthetően. Azért, hogy aki még életében nem fotózott, az is könnyen elboldoguljon, és örömét lelje az alkotásban és a fényképezésben. Fejleszd a látásmódod egyszerűen, és készíts szebbnél szebb képeket!

Kinek ajánlott leginkább?

Az igényes embereknek. Azoknak, akik szeretik a szépet, szeretnének egyre jobb tartalmi és technikai minőségű képeket készíteni anélkül, hogy fotográfusnak kellene képződni. Nem ajánlott azoknak, akik azt gondolják, hogy már mindent tudnak. Ők azok, akik képtelenek a fejlődésre.

Hogyan lehet hozzájutni?

Iratkozz fel, és minden héten két tippet küldök neked emailben. Nem kell érte fizetned semmit, ez az én ajándékom neked. Annyit kérek tőled cserébe, hogy használd, és készíts szebbnél szebb fényképeket!

Szeretnék tippeket!