Ez a tippsorozat nem gyakorlott fotósoknak íródott, hanem azoknak az embereknek, akiknek nincs jártasságuk a fotográfiában, de szeretnének szebb képeket készíteni.

Kinek címezhetem a tippeket?

Az alábbi űrlapon keresztül adhatod le igényed a 101 Fotótipp sorozatra. A tippeket heti két alkalommal, hétfőn és szerdán küldöm el neked az általad megadott email címre, tehát minden héten két tippel fogsz gazdagodni. Ezekért a tippekért nem kell fizetni, ez az én ajándékom neked.

Lehetőség szerint NE Freemail vagy Citromail e-mail címmel iratkozz fel, ugyanis ennél a két szolgáltatónál fordul elő a leggyakrabban, hogy a tippek nem kerülnek kézbesítésre. Használj helyette bármilyen más megbízható szolgáltatást!

A fotótippek mellett - ha szeretnéd - küldök neked hírlvelet is, amiben fotózással kapcsolatos cikkeket, videókat, érdekességeket, és tanulással kapcsolatos lehetőségeket fogsz találni.

Ha bármikor meggondolnád magad, egy kattintással leiratkozhatsz a tippekről és a hírlevélről is. Adataidat biztonságban kezelem, másoknak nem adom tovább, és kérésedre maradéktalanul törlöm. Mielőtt regisztrálsz, olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót!

Elfogadom az adatkezelési irányelveket

© Copyright 2018. Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül. Adatkezelési tájékoztató.