Ez a tippsorozat nem gyakorlott fotósoknak íródott, hanem azoknak az embereknek, akiknek nincs jártasságuk a fotográfiában, de szeretnének szebb képeket készíteni.

Kinek címezhetem a tippeket?

Az alábbi űrlapon keresztül adhatod le igényed a 101 Fotótipp sorozatra. A tippeket heti két alkalommal, hétfőn és szerdán küldöm el neked az általad megadott email címre, tehát minden héten két tippel fogsz gazdagodni. Ezekért a tippekért nem kell fizetni, ez az én ajándékom neked.

Lehetőség szerint NE Freemail vagy Citromail e-mail címmel iratkozz fel, ugyanis ennél a két szolgáltatónál fordul elő a leggyakrabban, hogy a tippek nem kerülnek kézbesítésre. Használj helyette bármilyen más megbízható szolgáltatást!

A fotótippek mellett - ha szeretnéd - küldök neked hírlvelet is, amiben fotózással kapcsolatos cikkeket, videókat, érdekességeket, és tanulással kapcsolatos lehetőségeket fogsz találni.

Ha bármikor meggondolnád magad, egy kattintással leiratkozhatsz a tippekről és a hírlevélről is. Adataidat biztonságban kezelem, másoknak nem adom tovább, és kérésedre maradéktalanul törlöm. Mielőtt regisztrálsz, olvasd el az Adatkezelési Tájékoztatót!

Elfogadom az adatkezelési irányelveket

Mit ad neked a tippsorozat?

Tudást, amivel egyre szebb képeket tudsz készíteni. Sokan keresik a jó képek készítésének titkát. Egy laikus számára rejtély, hogy egy profi fotós hogyan képes egy átlagos témából is csodálatos fotót készíteni. Te is megtudhatod ezeket a titkokat. Szerezd meg ezt a tudást mielőbb!

Ezt egy kezdő is megérti?

Igen! Ezt a tippsorozatot teljesen kezdőknek írtam. Emberi nyelven, egyszerűen és érthetően. Azért, hogy aki még életében nem fotózott, az is könnyen elboldoguljon, és örömét lelje az alkotásban és a fényképezésben. Fejleszd a látásmódod egyszerűen, és készíts szebbnél szebb képeket!

Kinek ajánlott leginkább?

Az igényes embereknek. Azoknak, akik szeretik a szépet, szeretnének egyre jobb tartalmi és technikai minőségű képeket készíteni anélkül, hogy fotográfusnak kellene képződni. Nem ajánlott azoknak, akik azt gondolják, hogy már mindent tudnak. Ők azok, akik képtelenek a fejlődésre.

Hogyan lehet hozzájutni?

Iratkozz fel, és minden héten két tippet küldök neked emailben. Nem kell érte fizetned semmit, ez az én ajándékom neked. Annyit kérek tőled cserébe, hogy használd, és készíts szebbnél szebb fényképeket!

Szeretnék tippeket!