Gazdagodj fotózási tippekkel hétről hétre, és készíts szebbnél szebb fényképeket! Nézd meg, hogy mit tartogat számodra a honlap ezen az oldalon!

Blog

A fényképezés mindenkié. Az emberekért van. Érted, értem, és mindenki másért. Nem csak azok készíthetnek igényes és szép felvételeket, akik valamiféle kiváltsággal rendelkeznek. A fényképezést bárki könnyedén megtanulhatja, és érhet el sikereket. Még csak évek sem szükségesek a tanuláshoz. Az itt található írások a kezdeti lépésekhez nyújtanak segítséget.

Hogyan kezdjem el a fotózást?

Fényképezni jó. Örömteli és szórakoztató alkotói tevékenység. Ez a legfőbb oka a fotográfia népszerűségének és rohamos terjedésének. A kezdeti lépések azonban vízválasztó pontnak számítanak. Sokan vágnak bele, de csak keveseket boldogít igazán hosszú távon.

A fotós becsülete

Belevágtam munkatársaimmal együtt egy izgalmasnak ígérkező kalandba, aminek közvetlenül vagy közvetve részese leszel te magad is. Legalábbis reményeink szerint. Nem kevesebbről van szó, mint az általános fotográfiai műveltség magasabb szintre emeléséről.

Milyen fényképezőgépet válasszon egy kezdő fotós?

Nem az számít, hogy kinek mekkora van. Az a fontos, hogy jól tudd használni. Szinte már rutinszerűen visszatérő kérdés, hogy milyen fényképezőgéppel induljunk neki a nagyvilágnak, ha úrrá lett rajtunk a fotózás vágya.

© Copyright 2018. Szalay Krisztián. Minden jog fenntartva. A honlap tartalma a szerzői jog védelme alatt áll. Az engedély nélküli másolás vagy publikálás jogsértésnek minősül. Adatkezelési tájékoztató.